MaxxECU mootori juhtajude tootevaliku kokkuvõte
top of page

MaxxECU mootori juhtajude tootevaliku kokkuvõte


Maxxecu on populaarne ja tuntud nimi programmeeritavate juhtajute maailmas, pakkudes laia valikut erinevaid mudeli variante, mis sobivad nii tänavasõidukitele kui ka võimsatele võidusõidu masinatele. Maxxecu juhtajud on saavutanud tunnustuse tänu oma mitmekülgsusele ja paindlikkusele, mis sobivad ideaalselt nii hobisõitjatele kui ka professionaalsetele võidusõitjatele.


Maxxecu tootevalik hõlmab viit peamist mudelit: Maxxecu Mini, Maxxecu Street, Maxxecu Sport, Maxxecu Race ja Maxxecu Pro. Igal neist mudelitel on oma unikaalsed omadused ja funktsioonid, mis võimaldavad huvilistel leida just enda vajadustele vastava juhtaju.


Maxxecu Mini on kompaktne ja veekindla korpusega juhtaju, mis on mõeldud kuni nelja silindrilise mootoriga sõidukitele. Kuigi see mudel ei ole varustatud lambda kontrolleriga, on see ideaalne valik neile, kes otsivad lihtsat ja usaldusväärset programmeeritavat juhtaju, mis ei võta palju ruumi ning on keskkonna suhtes leplik.



Maxxecu Street on sobilik kuni kuuesilindrilise mootoriga sõidukitele ning sel on integreeritud lambda kontroller. See võimaldab täpsemat kütuse-õhu segu juhtimist, aidates parandada mootori jõudlust ja kütusesäästlikkust. Street mudel sobib suurepäraselt tänavasõidukitele, kes soovivad paremat jõudlust ja kontrolli mootori töö üle.



Maxxecu Sport tõstab lati veelgi kõrgemale, lisades Bluetooth-ühenduvuse ja elektrilise segusiibri võimaluse. See juhtaju on parim kuni kuue silindriliste mootorite juhtimisel ning pakub täiendavaid sisendeid ja väljundeid, veel täpsemaks ja turvalisemask mootori juhtimiseks.



Maxxecu Race on mõeldud tõelistele võidusõiduhuvilistele. Sellel mudelil on lisaks detonatsiooni kontroll ja tugi kuni kaheksa silindrilistele mootoritele. Lisaks saab kasutada kaheksat heitgaasi temperatuuri andurit, mis võimaldab täpset jõudluse jälgimist ja optimeerimist. Race mudel on loodud silmas pidades ka ülelaadimisega ja rohkem modifitseeritud mootorit ning võimaldab kontroll-loogikatega juba väga turvaliselt mootori jõudlust arendada. Saadaval ka veekindlas korpuses.


Maxxecu Pro on tippklassi juhtaju, mis on võimeline juhtima kuni 12-silindrilisi mootoreid. Sellel on kõik vajalikud funktsioonid, et toetada võimsate mootorite optimeerimist, sealhulgas kahekordne elektriline segusiiber ja topelt lambda andurite kasutamise võimalus. Pro mudel sisaldab rohkelt erinevaid sisendeid ja väljundeid, võimaldades eriti täpset mootori tööd ning kontrolli ja ka mootorist kaugemale ulatuvate süsteemide juhtimist ühest tarkvarast.



Kõik Maxxecu juhtajud omavad CAN-bus ühenduvust, mis võimaldab nende integreerimist kaasaegsete autode elektroonika süsteemidega. Lisaks on kõikidel mudelitel ühine tarkvara, mis teeb ülemineku ühelt mudelilt teisele lihtsaks ja mugavaks. Maxxecu programmeeritavad juhtajud pakuvad võimalusi mootori jõudluse täpseks häälestamiseks, kütusesäästu saavutamiseks ja sõidukontrolli optimeerimiseks. Olenemata sellest, kas olete harrastussõitja või professionaalne võidusõitja, on Maxxecu valikus kindlasti mudel, mis vastab teie nõudmistele ja vajadustele.


bottom of page